6029 6963 lene@essenzen.dk

I overgangsalderen – eller midtlivsfasen – består den store forandring i at forlade den reproduktive alder, at støtte børnene i at flyve hjemmefra, om at omdefinere forældrerollen og finde nyt indhold i livet – måske trappe ned arbejdsmæssigt.

Man er nået til en fase i sit liv, hvor man kan danne sig et overblik over de trufne valg og det liv, der er levet indtil nu – og nå til en accept af det. Gøre status og om nødvendigt ændre retning. 

 

Overgangsalder – hvad nu?

For mange kan overgangsalderen være forbundet med frygt og sørgmodighed. Det kan være skræmmende, at skulle se i øjnene at vi alle forandrer os. Ting, vi altid har kunnet, kan vi ikke længere regne med og tage for givet.

Midt i det svære og sørgmodige findes der imidlertid også en masse muligheder. Og med en kreativ tilgang kan vi måske finde andre måder at gå til opgaver, som vi begynder at få svært ved pga. vores alder. 

Overgangsalderen rummer for mange et sandt slaraffenland af nye, uudforskede eventyr og et vækstpotentiale, jeg erfaringsmæssigt ser som større, dybere og langt mere spændende end på noget andet tidspunkt i livet. 

Spørgsmålet er om du tør løfte blikket?  Om du tør tage mismodet, sørgmodigheden eller frygten for det ukendte og slå om dig som et tæppe og mærke hvordan det er og om der er udeståender i det liv, du har levet indtil nu …  Om du tør se det svære i øjnene og give slip, og give dig hen til det, der nu er mulighed for kan opstå. Det liv, der endnu venter på at blive levet og som blot venter på at du tør tage skridtet <3

Din tid er dit liv. Kun du ved, om du bruger den rigtigt. 

Her kan du læse mere om de store overgangsfaser i livet og om hvordan du kan bruge kriser som et afsæt for vækst.

 

Kontakt

Mobil
60 29 69 63

E-mail
lene@essenzen.dk

Klinikadresse

I Roskilde
Algade 28a, 2. sal
4000 Roskilde

I København
Valby Tingsted 7, 1 sal
2500 København