6029 6963 lene@essenzen.dk

Lene Bak – psykoterapeut, opstiller & supervisor

Psykoterapi, familieopstilling & supervision i Roskilde og København

 

Supervision

Supervisionen er til dig, der ønsker fortsat personlig og faglig udvikling.

Er du psykoterapeut, læge, psykolog, pædagog, skolelærer, special-lærer, sygeplejerske, socialrådgiver eller arbejder du på anden vis med menneskers læring og udvikling – for eksempel som leder, vil supervision være relevant for dig.

I det følgende omtales klienter, elever, patienter, borgere og medarbejdere for nemheds skyld under ét som ’klienter’.

 

Hvad kan supervision give dig?

Supervision giver dig et trygt rum til:

  • at omsætte erfaringer fra dit arbejde til personlig og professionel læring og vækst
  • at styrke kvalitet og etik i dit professionelle virke
  • at styrke din evne til at reflektere over din praksis
  • at arbejde med spørgsmål og usikkerheder, som opstår i dit arbejde med klienter eller medarbejdere
  • at udforske overføring og modoverføring og få dine oplevelser omsat til indsigt og viden, som bidrager til at fordybe den terapeutiske proces
  • at få nye perspektiver og input til at kompensere for blinde punkter, modstand, eller partiskhed
  • at arbejde med at transformere din indre kritiker til en indre guide, der støtter dig i din rolle som terapeut, leder, lærer, pædagog, sygeplejerske eller socialrådgiver
  • at styrke din modstandskraft mod udbrændthed

Regelmæssig supervision vil højne det etiske og faglige niveau af dit arbejde og give dig nye perspektiver, kaste nyt lys over blinde punkter og styrke din evne til refleksion over egen praksis.

Supervision kan desuden sikre, at dit nervesystem får den nødvendige ventilering som modvirker træthed og udbrændthed. I situationer, hvor du oplever at blive ramt af dine klienters historier eller projektioner, støtter supervision dig i styre uden om gængse faldgruber og få nye perspektiver og nye veje at gå i dit klientarbejde.

Supervisionen kan finde sted individuelt eller i gruppe.

 

Til dig, der er nyuddannet psykoterapeut

For dig, der er nyuddannet psykoterapeut er supervision en oplagt mulighed for at få et frirum, hvor din faglige fordybelse og teoretiske udvikling kan fortsætte.

Supervision er et frirum, hvor du kan ventilere oplevelser og erfaringer fra dit klientarbejde, hvilket er afgørende for din faglighed og trivsel som professionel terapeut.

Til hver session kan du medbringe og arbejde med et fagligt tema eller en klient i din praksis og få hjælp og støtte til at udforske personlige og faglige dilemmaer. Sammen skaber vi et rum for dybere forståelse og integration af den teori og filosofi, som din praksis bygger på.

I supervision får du mulighed for at mærke, udforske og reflektere over kropslige og følelsesmæssige aspekter af samspillet med dine klienter. Det kan også dreje sig om tanker eller følelser, der vækkes til live i dit klientarbejde og som kan være vanskelige at rumme.

Jeg anerkender værdien af forskellighed og jeg er fleksibel i mit arbejde ifht. at støtte dig til at finde din egen stil som psykoterapeut inden for rammerne af mine egne værdier og etik.

 

Tidsramme

Jeg giver supervision både i kortere og lange faste forløb. Alle supervisionsforløb aftales individuelt. Varighed for en individuel session er 60 min. Varighed for en gruppesession er 60 min. pr. deltager.

Supervisionen kan foregå i Roskilde eller København.

 

Sådan kommer du i gang

For mere information om individuel supervision via zoom, med fysisk fremmøde eller om en supervisions gruppe er du velkommen til at kontakte mig på lene@essenzen.dk eller på mobil 60296963.

 

Min uddannelse og erfaring

Jeg er uddannet cand.ling.merc fra Århus Universitet og har endvidere en fem-årig uddannelse som eksamineret psykoterapeut (MPF) fra Psykosyntese Instituttet i Göteborg. Desuden har jeg et bifag i psykologi fra Aalborg Universitet og er certificeret relationel supervisor.

Jeg mere end 10 års erfaring som psykoterapeut og har i min private praksis modtagelse i Roskilde og København. Det er også hér, jeg har gymnasielærere, læger, psykologer og psykoterapeuter i supervision.

Siden 2011 har jeg været tilknyttet et lokalt teknisk gymnasium og modtaget et stort antal af unge i psykoterapi. Fra 2019 har jeg desuden været ansat psykoterapeut i behandlingsteamet Søgården, der er et skole-dagbehandlingstilbud for sårbare unge mellem 10 og 26 år.

Inden jeg blev selvstændig psykoterapeut og supervisor arbejdede jeg i 16 år som underviser på Køge Handelsgymnasium og Kursuscenter.

Jeg går naturligvis selv i regelmæssig supervision og har gjort det i en lang årrække.  Det kan du læse mere om hér: Om Lene 

Kontakt mig 

New Field

7 + 3 =

Kontakt

Mobil
60 29 69 63

E-mail
lene@essenzen.dk

Klinikadresse

I Roskilde
Algade 28a, 2.tv
4000 Roskilde

I København
Valby Tingsted 7, 1. sal
2500 København

 

Tidsbestilling

Ring eller skriv til mig for en tid 
eller for en afklarende samtale.