6029 6963 lene@essenzen.dk

Lene Bak – psykoterapeut & systemisk opstiller

Individuel psykoterapi, gruppeterapi, parterapi i Roskilde og København

 

Anbefalinger

Vil blot sige tak for vores samtaler. Tiden var svær og presset for mig. Du har været en stor inspiration. Tak fordi du bærer så stor medmenneskelighed og omsorg med dig. Jeg sidder nu nær Århus i en ny lejlighed sammen med min kæreste og inden længe begynder jeg på Universitetet, hvor de næste 5 år forløber med en masse gode venner og oplevelser. Så tak fordi du hjalp mig på rette kurs. Jeg har fået det godt igen.
Tanja, 20 år, studerende

Jeg er nået meget længere hos dig på 6 måneder end i alle mine tidligere forløb tilsammen. Tak for dig!
Charlotte, 50 år

Tusind tak for alt du har lært mig. Gik i panik over noget følelses-halløj. Efter et døgn, hvor jeg var revet rundt fra den ene yderlighed til den anden, trak jeg vejret dybt og lyttede til hver indre delpersonlighed, der talte. Halleluja det virker for vildt. Nu kan jeg træffe en voksen beslutning ud fra hvad jeg tænker. Så tusind tusind tak for det. Mange taknemmelige hilsner fra Anne.
Anne, 35 år, sælger

Jeg har lært, at der er sund egoisme og at jeg har en grænse. Jeg er blevet bedre til at få tid til mig selv og skal ikke være den perfekte storebror hele tiden.
Tobias

Det har været et rigtig godt forløb og jeg har følt mig tryg sammen med dig. Jeg kan overskue tingene igen og er glad igen. Jeg bruger det du har lært mig til at finde min ‘ressourcetilstand’ ?
Mia, 19 år, gymnasieelev

Alle skulle have ‘en Lene’. Vores møder har give mig troen tilbage på mig selv. Nu ser jeg lysere på fremtiden og tror på det nok skal gå. Lene er nænsom og nærværende og jeg kan kun anbefale hende som terapeut.
Line, bibliotekar, 29 år

Jeg har fået det væsentlig bedre efter mit forløb hos dig. Det har både været drøjt og godt, – hårdt arbejde, men nødvendigt. Undervejs har jeg lært nye sider af mig selv at kende og lært at behandle mig selv med større nænsomhed. Nu ser jeg fremad.
Hanne, 59 år

Jeg er blevet meget bedre til at mærke mine grænser og til at sige fra og passe på mig selv. Mit forhold til min kæreste er også blevet bedre og tættere. Jeg slapper mere af. Faktisk kan jeg meget bedre lide mig selv, som jeg er nu. Du har gjort dit arbejde godt!
Katrine, 29 år, gartner

Hej Lene,
Jeg har det rigtig godt nu, efter en tur på ‘måsen’. Nu er det fremad igen – mere følsom og voksen. Starter på uddannelse her den 17. Glæder mig – og har allerede købt alt ind. Tusind tak for al din hjælp. Det har virkelig hjulpet mig.
Helen, 35 år

Kontakt

Mobil
60 29 69 63

E-mail
lene@essenzen.dk

Klinikadresse

I Roskilde
Algade 28a, 2.
4000 Roskilde

I København
Teglgårdsstræde 4f, 1. sal
1452 København K

 

Tidsbestilling

Ring eller skriv til mig for en tid 
eller for en afklarende samtale.