6029 6963 lene@essenzen.dk

Lene Bak – psykoterapeut & systemisk opstiller

Individuel psykoterapi, gruppeterapi, parterapi i Roskilde og København

 

Privatlivspolitik

Beskyttelse af dine data og din personlige integritet

Hos Essenzen er det vigtigt for os at beskytte din personlige integritet og sikkerhed. Vi vil vi derfor gerne informere dig om en vigtig ændring i den måde, vi kommer til at håndtere dine personoplysninger fremover.

Essenzens privatlivspolitik er i overensstemmelse med EU’s lovgivning omkring persondatabeskyttelse (GPDR) og har til formål præcist at beskrive, hvilke typer oplysninger vi gemmer om dig, dine rettigheder samt vilkår for brug af essenzen.dk.

I følge loven om persondatabeskyttelse skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer personfølsomme oplysninger i aflåst boks samt på computer beskyttet med adgangskode.

 

Personoplysninger

Vi opbevarer kun personoplysninger, som du selv har udleveret fx ved at kontakte Essenzen med en forespørgsel om psykoterapi eller systemisk opstilling, ved at tilmelde dig et kursus eller en workshop, eller ved at udlevere kontaktdata med henblik på at få tilsendt materiale eller information om kommende arrangementer.

Typen af personoplysninger, vi opbevarer, er: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Desuden opbevares noter fra terapien i anonymiseret form. Vi videregiver naturligvis ikke disse oplysninger til andre. Personoplysninger slettes løbende efterhånden som det formål, de var indsamlet til, afsluttes. Dokumentation for behandling ifht. SKAT opbevares i anonymiseret form i max. 5 år efter sidste kontakt.

 

Brug af cookies

Med henblik på løbende forbedring af essenzen.dk følger vi med i, hvilke områder på hjemmesiden, der besøges, og hvor længe besøgende opholder sig på de enkelte områder. Dette gøres ved hjælp af cookies.

På essenzen.dk bruger vi Facebook-cookies til at målrette vores budskaber i forbindelse med annoncering på Facebook. Desuden bruger vi Google Adwords, som hjælper med at måle effekten af vores digitale annoncering.

Ønsker du ikke, at hjemmesiden sætter cookies, kan du slå cookies fra i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du bruger. Husk, at bruger du flere browsere, skal du slette cookies på dem alle.

Her kan du læse mere om, hvordan du sletter eller blokerer for cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering.

 

Sikre mails

Ved dataoverførsler på Internet indeholdende personfølsomme oplysninger bruger vi sikker mailforbindelse med krypterede mails for bedst muligt at sikre følsomme data.

 

Dine rettigheder

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personoplysninger eller hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig i Essenzen, er du velkommen til at kontakte Lene Bak på mobil 60296963 eller sende en mail til lene@essenzen.dk. Det samme gælder, hvis du ønsker at ændre eller slette registrerede personoplysninger.

 

Klage

Klage over Essenzens behandling af personoplysninger skal rettes til:

  • Datatilsynet
  • Borgergade 28, 5
  • 1300 København K
  • Tlf: 33193200
  • Mail: dt@datatilsynet.dk

 

Vi tager forbehold for fejl og mangler og forbeholder os ret til at ændre Essenzens privatlivspolitik. Eventuelle ændringer i privatlivspolitikken vil fremgå af hjemmesiden.

 

Kontakt mig

New Field

4 + 4 =

Kontakt

Mobil
60 29 69 63

E-mail
lene@essenzen.dk

Klinikadresse

I Roskilde
Hersegade 18, 2.
4000 Roskilde

I København
Vesterbrogade 18, 4th
1620 København V

 

Tidsbestilling

Ring eller skriv til mig for en tid 
eller for en afklarende samtale.